9 maart 2018

Spotlight on Mohamed Ahmed Yusuf – “Ik werkte meer dan 5 jaar als Logistiek Manager”

Mijn naam is Mohamed Ahmed Yusuf. Ik kom uit Somalië en ik woon al 2 jaar in België (Antwerpen).

In mijn thuisland werkte ik in verschillende jobs in verschillende sectoren en ik heb 11 jaar ervaring.

Ik heb gewerkt in administratie en financiën in een telecommunicatiebedrijf gedurende 3,5 jaar, daarna werkte ik als Logistiek Manager in een internationale UN organisatie voor 5,5 jaar. Vroeger werkte ik in andere jobs zoals Project Coördinator in Green Gate “NGO”, en ook als Senior Program Assistent in een internationale NGO. Ik heb ook als leraar in een middelbare school gewerkt. Mijn vorige job als Logistiek manager was echt iets voor mij: een dynamische job, vaak hard werken maar altijd interessant. Daarom volg ik nu de opleiding bij VDAB, want daarna zou ik graag in de logistieke sector werken.

Met vriendelijke groet

Mohamed

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno