U zoekt logistiek bedienden met kennis van de haven

Uw onderneming is gevestigd in de haven van Antwerpen. U vindt moeilijk kandidaten logistiek bediende met de juiste kennis en skills. Talentenstroom zoekt samen met u naar de oplossing die u de gepaste logistieke medewerkers oplevert.

Voor meer info contacteer Els Ceunen | t 03 221 73 31 | els.ceunen@talentenstroom.be

 

Werkplekleren voor potentiële medewerkers

Werkplekleren is de beste manier om potentiële logistieke medewerkers te leren kennen en aan het werk te zien. Wij informeren u en begeleiden en coachen de kandidaten tijdens de stage op de werkplek. We volgen ze ook verder op na hun aanwerving. Zo verzekeren wij u kandidaten M/V die aansluiten bij het profiel dat u zoekt.

Hebt u stageplaatsen? Meld ze ons.

Top

Advies over voordelige tewerkstellingsmaatregelen

Wij informeren u over alle tewerkstellingsmaatregelen en de voordelen bij werkplekleren, individuele beroepsopleiding | IBO of verkennende stages zoals BeroepsInlevingsOvereenkomst | BIO.

“Wij zijn alvast overtuigd van de meerwaarde van de BIO en hopen in de toekomst via dit systeem geschikte kandidaten een kans te kunnen geven om ervaring op te doen en zo bij te dragen aan de uitbouw van een pool ervaren werknemers binnen de maritieme sector.” Sabine Cerneels, CMB

Top

Jobdates

Wij organiseren jobdates waar u gratis aan deelneemt. Op korte tijd leert u gemotiveerde kandidaten persoonlijk kennen. Heeft u meerdere vacatures? Dan organiseren wij een jobdate op maat van uw bedrijf. De kandidaten zijn studenten aan het einde van hun opleiding of werkzoekenden die we vooraf hebben gescreend en een basiskennis hebben meegegeven. Ze hebben ook al enige ervaring opgedaan in leerbedrijven of tijdens cases of spelmethodieken.

“Een speeddate is heel intensief maar zeker de moeite. In amper 1 namiddag heb ik bijna 20 potentiële werknemers live kunnen screenen. Dit is een effectieve manier om sollicitanten te ontmoeten. Er zitten heel wat geschikte kandidaten tussen.”  Jeroen De Rijck, Martrade Logistics

Top

Uw vacature bekend maken

Meld uw vacature logistiek bediende bij ons. Wij maken uw vacature bekend bij geïnteresseerde kandidaten via een tweewekelijkse mailing, maar ook via jobbeurzen, infosessies voor werkzoekenden of via onze social media. Zoals u wenst.

Voor meer info contacteer Els Ceunen | t 03 221 73 31 | els.ceunen@talentenstroom.be

Top

Oplossingen op maat: opleidingen die aansluiten bij uw vacature

Wij screenen kandidaten op talen (N-F-E), op rekenvaardigheden en op logistieke basiskennis. U selecteert daaruit de kandidaten die uw voorkeur hebben. U biedt ze vervolgens een stageplaats aan. Wij zorgen, indien gewenst, voor extra coaching en/of opleiding-op-maat uit het modulair aanbod van onze partners. Zo garanderen wij u kandidaten die zeker aansluiten bij het profiel dat u zoekt.

“Aan de hand van een stage van zes weken leren zij de werkvloer en ons als bedrijf kennen en leren wij ook hen kennen. Zo kunnen wij zien of wij onze vacatures met hen kunnen invullen.” Debra Van Den Bleeken, SEV

Voor meer info contacteer Els Ceunen | t 03 221 73 31 | els.ceunen@talentenstroom.be

Top

Oplossingen op maat: kandidaten matchen met uw vacature

Wij screenen werkzoekenden die een logistieke opleiding willen volgen, georganiseerd door onze partners. Wij brengen deze kandidaten in contact met u. Het zijn kandidaten met een logistiek bediende opleiding of met de juiste logistieke ervaring voor uw vacature. Zoals u wenst.

 

Top

Neem deel aan onze events

U ontmoet kandidaten die logistieke opleidingen afronden én werkzoekenden met ervaring.

Noteer alvast in uw agenda:

Jobdate – speeddate met kandidaat logistiek bedienden, waaronder hoogopgeleide Engelstalige cursisten Expeditie Skills

Jobbar Logistiek – Stel uw logistiek bedrijf voor aan Young Potentials die werk zoeken, elke vierde dinsdag van de maand.

Top

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno