27 november 2017

Opleiding | Maak een vliegende start in de internationale handel!

opleiding transportbediende

Ben je werkzoekende en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek in dit filmpje of een job als logistiek bediende in de internationale handel iets voor jou is!

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt een job in de boeiende wereld van de internationale handel, het vervoer en de logistiek je wel aan?

Onze partners organiseren regelmatig opleidingen die je klaarstomen voor een functie in onze sector. Op 11 januari 2018 start de opleiding Bediende Internationale Handel en logistiek van LOGOS in samenwerking met de VDAB. Na een intensieve opleiding van 3 maanden gevolgd door 6 weken stage, beschik je over de nodige competenties waarmee je aan het werk kan in een brede waaier van instapfuncties.

Doe jezelf een plezier en schrijf je alvast nu in voor de infosessie over de opleiding.
ma 4/12 om 13u30 uur | Opleidingscentrum VDAB | Copernicuslaan 3 | Antwerpen

Noteer ook alvast 8/12 in je agenda! Dan gaan we op Expeditie Haven. Tijdens deze boeiende dag tonen we je in de voormiddag de haven en verschillende bediendeberoepen en krijg je in de namiddag een inspirerende workshop met een tof leerspel van LOGOS TLT International! Zo weet je zeker of werken in de logistieke sector iets voor jou is!

Nadien testen we de startcompetenties en ook je motivatie is een belangrijke factor om in aanmerking te komen voor de opleiding.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno