23 oktober 2017

Jobdate met hoogopgeleide Engelstalige cursisten Expedition Skills op 5/12

U zoekt medewerkers en u hebt stageplaatsen of vacatures voor logistiek bedienden. Wil u die snel en goed invullen? Dinsdag 5 december, na de middag, kan u speeddaten met veel kandidaten, waaronder hoogopgeleide anderstaligen met de juiste competenties.

Gemotiveerde kandidaten tijdens onze jobdates

Op één namiddag ontmoet u veel kandidaten met de juiste competenties voor logistiek. Dat is het uitgangspunt. Wij selecteren vooraf geschikte kandidaten die een opleiding afronden, studenten aan een Hogeschool afdeling Logistiek of kandidaten met ervaring in de sector.

Jobdate 5 december focust op hoogopgeleide anderstaligen

Begin november startte een groep hoogopgeleide anderstaligen met een intensieve Engelstalige opleiding Expedition Skills. Gedurende vijf weken leren ze de basiskennis van professionals uit de Antwerpse logistieke sector. Daarna kunnen ze een maand stage lopen om de job op de werkvloer te leren. Die maand kan uitgebreid worden tot een half jaar met een IBO-contract. Werkplekleren dus, en deze kandidaten blijven Nederlandse les volgen om ook in deze taal goed te communiceren.

Interesse? Weet ook dat u tijdens de maanden werkplekleren extra ondersteuning krijgt van onze partners.  Ook dat vertellen we u tijdens de jobdate.
Donderdag 16 november kan u reeds kennismaken met de kandidaten in opleiding. Logos licht toe welke opleiding deze kandidaten volgen. Op basis van uw feedback kan nog opleiding op maat voorzien worden om de cursisten optimaal voor te bereiden.

Seatrade ging u voor

Seatrade rekruteerde recent Mustafa. Ellen Woud vertelt hierover meer.

Praktische info

Den Bell – 5de verdieping – Francis Wellesplein 1 – 2018 Antwerpen
van 13u tot 18u
Parkeren kan u in de garage van Den Bell

schrijf in

Hebt u vragen of wil u meer weten over deze jobdate? Contacteer Els Ceunen | 03 221 73 32 | els.ceunen@talentenstroom.be

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno