19 februari 2018

Jobdate 26 april | Ontmoet competente kandidaten voor logistieke functies

Eind april stellen wij u een nieuwe groep kandidaten voor. Ze zoeken werk of een stageplaats in de logistieke sector in Antwerpen. De kandidaten zijn cursisten uit de opleiding bediende internationale handel en logistiek en hoogopgeleide anderstaligen die een intensieve Engelstalige opleiding Expeditie Skills volgen, maar ook werkzoekenden met relevante ervaring en laatstejaarsstudenten hoger onderwijs.

Anderstalige kandidaten worden intensief opgeleid

Ook in deze editie stellen hoogopgeleide anderstaligen zich voor, die meerdere talen spreken. Begin april starten zij een intensieve Engelstalige opleiding Expeditie Skills. Professionals uit de Antwerpse logistieke sector geven hen een intensieve opleiding logistiek gedurende zes weken. Zij zoeken een stageplaats voor 5 weken bij een bedrijf als het uwe, waar ze de-job-op-maat kunnen leren. Noteer dat de stage uitgebreid kan worden tot een half jaar met een IBO-contract. Ondertussen blijven deze kandidaten Nederlandse les volgen, om ook in deze taal goed te communiceren.

Tijdens onze jobdate maakt u kennis met deze gemotiveerde kandidaten

Zoekt u medewerkers en hebt u stageplaatsen of vacatures voor logistiek bedienden? Wil u die snel invullen? Donderdag 26 april, na de middag, kan u speeddaten met nieuwe kandidaten die de klaar zijn voor job in de logistiek.

Op één namiddag ontmoet u veel kandidaten met de juiste competenties. Dat is het uitgangspunt. Wij selecteren vooraf geschikte kandidaten die een opleiding afronden zoals Expeditie Skills, die afstuderen aan een Hogeschool afdeling Logistiek of die werkervaring hebben in de sector. Onze kandidaten hebben altijd kennis van haven en logistiek.

Interesse?

schrijf in

 

 

 

 

Praktische info

Den Bell – 5de verdieping – Francis Wellesplein 1 – 2018 Antwerpen
do 26 april | van 13u tot 17u30
Parkeren kan u in de garage van Den Bell

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno