14 maart 2016

Educatief spel TLT, dé smaakmaker voor studierichting logistiek – tot 50€ korting

LOGOS heeft een nieuw leerspel over de boeiende wereld van de internationale handel, het vervoer en de logistiek. Talentenstroom geeft Antwerpse scholen een korting tot 50€ bij de aankoop van TLT International.

TLT International, spel voor 3de graad secundair en hoger onderwijs

TLT International is bestemd voor

  • leerlingen uit het secundair onderwijs 3de graad in een studierichting die aansluit bij internationale handel, vervoer en logistiek. Ze maken op een leuke manier kennis met heel veel verschillende aspecten van de internationale handel. Het spel is daarbij ‘smaakmaker’ om leerlingen te motiveren bij hun keuze voor een studierichting met uitstroom naar de logistieke sector. Met dit spel kan u een aantal van uw leerplandoelstellingen invullen.
  • opleidingen voor volwassenen of 1ste jaarsstudenten uit diverse sectorgerichte bachelor of Se-n-Se opleidingen (Logistiek Management, Internationaal Ondernemen, Internationaal Transport en Goederenverzending).

Het spel bestaat uit 2 niveaus

  • Een basisset als kennismaking
  • Een uitbreiding met 6 logistieke scenario’s

Daarbij hoort een handboek met info over goederen, verschillende transportmiddelen, logistieke begrippen en documenten uit de internationale handel. LOGOS biedt ook een Train de Trainer aan om het spel in al zijn facetten te ontdekken, om u het makkelijk te maken het spel goed te begeleiden.

Klik hier voor alle informatie in detail.

Korting via Talentenstroom

Antwerpse scholen krijgen bij Talentenstroom een korting tot 50€ bij de aankoop van het spel, zowel voor de basisset als de uitbreiding. Om van deze korting te genieten, vult u het bestelformulier van LOGOS in én de voucher van Talentenstroom.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno