22 augustus 2017

Jobbar: vind werk op café, nog niet zo’n gek idee!

Kom naar de Jobbar

Ben je jonger dan 30 jaar en heb je een diploma van de middelbare school, de hogeschool of de universiteit op zak? Dan kan je elke laatste dinsdag van de maand naar de Jobbar bij VDAB gaan. Daar kan je gratis koffie of zo drinken en luisteren naar een maritiem bedrijf dat zich voorstelt. Zo ontdek je welke functies er open staan en wat de inhoud van de job werkelijk is. Nadien kan je netwerken of bijpraten met andere werkzoekende jongeren en VDAB-medewerkers. Je krijgt er ook hulp bij de opmaak van je cv of om beter te solliciteren.

Ontdek Logistieke bedrijven met vacatures

Elke vierde dinsdag van de maand staat dus in het teken van logistiek. Talentenstroom nodigt een bedrijf uit dat zich komt voorstellen en is dan zelf aanwezig om al je vragen over werken als bediende in de logistieke sector te beantwoorden.

Volgende editie Logistiek

di 26/9 van 13 tot 16 uur

“Ik ben de volgende dag gestart”

Katja Gladines, momenteel aan de slag als administratief bediende bij Transport Joosen, vond haar job in de Jobbar. “Ik ontmoette mijn huidige baas tijdens de Jobbar in november vorig jaar. Ik was aangenaam verrast over de vele vacatures die werden toegelicht door de aanwezige bedrijven. Transport Joosen contacteerde mij nog dezelfde week terug en ik ben de volgende dag gestart. De eerste zes maanden werkte ik met een IBO-opleiding via VDAB omdat ik niet veel ervaring had. Intussen heb ik mijn administratieve taken voldoende onder de knie. Sinds mei werd ik daarvoor beloond met een vast contract. Ik kan elke werkzoekende aanraden om langs te gaan in de Jobbar als een administratieve job in de haven je aanspreekt.”

Jobbar logistiek
VDAB-kantoren, Copernicuslaan 3, Antwerpen
Gratis, wel vooraf registreren

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenstroom
Talentenstroom is een partnerschap van:

Webdesign by Antenno